Cautati aici

sâmbătă, 25 mai 2013

Geta Postolache

Muzica este un factor foarte important ce se ia in considerare atunci cand va planificati nunta. Ea poate schimba in bine sau in rau atmosfera nuntii dvs de aceea trebuie sa va ganditi serios si din timp la artistii cu care v-ar placea sa colaborati.
Noi va propunem o vasta gama de artisti din diverse categorii care vor face, fara indoiala, din nunta ta o zi de neuitat!

Pret Nou : 900 Euro
 

Pretul afisat este pentru un recital de aproximativ 60 de minute
(Pretul afisat pentru Formatii de nunta este pentru intreg evenimentul)

Pentru spectacole, petreceri private, nunti de vis, evenimente speciale ne puteti contacta 0737031373
Geta Postolache, solista de muzica populara: Este prezenta pe scena muzicii populare de aproapre trei decenii, fiind artista care a participat la marile manifestari artistice din ultimii ani. Din anii 1980 a inceput inregistrari la Radio, Televiziune fiind printre putinii artisti vrinceni care a prins epoca inregistrarilor pe discuri de vinil. Dupa 1989 a inregistrat mai multe CD-uri si casete cu ansamblul "Doina Vrancei", remarcindu-se prin originalitate si printr-un stil inconfundabil. Este invitata constant la emisiunile de televiziune si face parte din jurii la marile consursuri. Destinul artistic al Getei Postolache face deja subiectul unui scenariu de film, cu atit mai mult cu cit este nascuta in cea mai cunoscuta localitate a Vrancei, Vadu Rosca.


Video:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu